Menu Sluiten

Disclaimer


Inhoud
Alle blogteksten en artikelen die je vindt op wegvanwandelen.nl zijn geschreven door Detty, tenzij anders is aangegeven. Wegvanwandelen.nl streeft ernaar altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie zorgvuldig is samengesteld, staat wegvanwandelen.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De inhoud van de website is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enig vorm van aankondiging worden veranderd. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wegvanwandelen.nl is een persoonlijk blog, je zult daarom vaak persoonlijke meningen tegenkomen.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Wegvanwandelen heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Wegvanwandelen aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Copyright
Alle teksten en foto’s van wegvanwandelen.nl zijn beschermd door auteursrecht. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat wegvanwandelen.nl daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.
Mocht je een foto willen gebruiken, neem dan contact op via het contactformulier.

Vragen of opmerkingen
Heb je vragen en/of opmerkingen over deze disclaimer of heb je een onjuistheid ontdekt in één van de artikelen? Neem dan contact op via het contactformulier. Bedankt!

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.