Menu Sluiten

Welke wandelaar ben jij?


Ontdek welke wandelaar jij bent!

Op de site van wandel.nl staat een leuke test om erachter te komen wat voor type wandelaar je bent. Elk persoon wandelt met een bepaalde reden. De een ervaart wandelen als sport en doet het misschien om gezond te blijven, weer een ander wandelt voor de gezelligheid.

Ikzelf wandel met verschillende redenen, maar ik was toch nieuwsgierig en wilde graag weten tot welke groep ik volgens wandel.nl behoor. Dus maakte ik de personality test. Na het beantwoorden van slechts zes korte vragen, kreeg ik al snel het antwoord. Ik ben een mindfulwandelaar!

Mindfulwandelaar

Maar wat is nu een mindfulwandelaar? Wandel.nl komt met de volgende uitleg:

De mindfulwandelaar
Waar veel mensen wandelen van a naar b, maakt het voor jou eigenlijk niet uit waar je uitkomt. Het eindpunt van jouw wandeling, mindfulwandelaar, is rust in je hoofd. Bij wandeltochten vol amusement ben jij niet te vinden. Liever trek je er alleen op uit, de natuur in. Of je gaat wandelen met die speciale vriend(in). De persoon waar jij je zo bij op je gemak voelt, dat het niet vervelend is als er een stilte valt. Wandelen helpt jou de stress van alledag van je af te schudden. Door te wandelen kom je weer in balans en blijf je dicht bij jezelf. Wandelen is voor jou erg belangrijk, het is jouw brandstof om weer op te laden.

Ik kan mij hier aardig in vinden.

Wil jij ook weten wat voor wandelaar jij bent? Doe dan ook de test op https://wandelnl.leadfamly.com/personality-test

Veel plezier!

Detty

DEEL DIT BLOG