Menu Sluiten

Wandelgids ‘Utrecht acht keer anders’ van Gerard Goudriaan


De wandelgids Utrecht acht keer anders brengt je langs de mooiste plekken in Utrecht. De ervaren stadsgids Gerard Goudriaan bewees met zijn gids Amsterdam acht keer anders al dat een stad zich het best wandelend laat verkennen.

BESTEL GIDS BIJ GO ->

Thematische wandelroutes

Deze gids voert de wandelaar in acht verschillende thema’s langs de mooiste plekken in Utrecht. Soms met heel veel historie en soms juist gloednieuw. Soms klein en intiem, maar ook groots en meeslepend. Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Hij let op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Hiermee kwam hij uit op de volgende 8 thema’s:

  1. Historisch Utrecht (5 km)
  2. Markante Utrechters (10 km)
  3. Intiem stadsleven (10 km)
  4. Teksten in de stad (10 km)
  5. Herleefd erfgoed (12 km)
  6. Architectonische hoogtepunten (8 km)
  7. Herinneringen aan de oorlog (11 km)
  8. De nieuwe stad (13 km)

Info, kaarten en foto’s

De acht wandelroutes variëren in afstand tussen 5 en 13 kilometer. Alle thema’s worden uitgebreid ingeleid met veel nuttige informatie, kaarten en foto’s.  Met een cijfercode boven de QR-codes heb je toegang tot de betreffende kaartjes, GPS-tracks en de meest recente routebeschrijvingen op www.wandelzoekpagina.nl

Bestellen wandelgids Utrecht acht keer anders

Utrecht acht keer anders is een uitgave van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig (GO). Deze uitgeverij veroverde de Oscar onder de wandelprijzen: voor haar gehele oeuvre werd zij door de Fiets- en Wandelbeurs beloond met de Gouden Wandelschoen.

BESTEL GIDS BIJ GO ->
DEEL DIT BLOG