Menu Sluiten

100 wandelroutes!


Hieperdepiep

Yes! In 1,5 jaar tijd staan er 100 wandelroutes op WegvanWandelen. Honderd wandelroutes in Nederland wel te verstaan. Het éénjarig jubileum van de site heb ik aan mij voorbij laten gaan, maar nu is het toch echt tijd voor een feestje. 

Het ontstaan van WegvanWandelen

In 2017 raakte ik arbeidsongeschikt en in die vervelende periode wandelde en fietste ik veel en ik merkte dat dit helend werkte. Ik had op dat moment een website waar ik wandeltochten organiseerde voor groepen, maar door corona kwam het organiseren op losse schroeven te staan. Uiteindelijk ontstond het idee om te gaan bloggen over wandel- en fietstochten. Ik had al ervaring met WordPress en startte in eerste instantie met twee websites. Dit bleek in de praktijk niet handig en ik heb toen alle energie ingezet op WegvanWandelen. Op 25 mei 2021 was mijn allereerste gepubliceerde blog een feit!

Het bloggen

Inmiddels staan er 112 berichten op de site, waarvan 100 wandelroutes. Ondertussen zocht ik onderwerpen om over te kunnen schrijven. Dat werd de combinatie wandelen en gezondheid. Door een aantal tegenslagen op zowel het lichamelijke en mentale vlak wist ik dat ik mijn kennis en persoonlijke ervaringen hierover graag wil delen.

Een blog plaatsen is zoveel meer dan alleen een verhaaltje schrijven over een wandeltocht. Het begint met het ontwerpen van een wandelroute, vervolgens wandelen. Ook moeten er foto’s gemaakt worden en dan zijn er nog de technische aspecten van de website. Dit alles doe ik nog steeds zelf. Het is een hobby waar heel veel tijd in is gaan zitten, maar ik vind het nog steeds superleuk om te doen!

Bedankt

Ik wil jou en alle andere lezers bedanken voor het volgen en lezen van mijn stukjes. Ik ben blij en trots dat ik na 1,5 jaar zover te zijn gekomen.

Proost!

Detty

DEEL DIT BLOG

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *